Efterlysning: personer till intressegrupp för spolbil

Publicerad: 25 juni, 2020

Foto Wikimedia Commons

Foto Wikimedia Commons

Det finns ett intresse inom SSTT och STVF att starta en intressegrupp för spolbil. Problemet än så länge är att det saknas namn på personer som kan tänkas ingå och starta upp gruppen.

- Vi önskar få tag på någon eller några som skulle kunna tänka sig att axla manteln och driva igång en sådan intressegrupp. Vi har testat via ett par kanaler för att försöka få tag på personer, säger Christer Silver Holmberg, medlem av intressegruppen inom STVF.

STVF:s intressegrupp vill gärna ha din hjälp med att få förslag på personer som kan tänkas vara intresserade av att vara med och starta upp en intressegrupp för spolbil.

- Vi behöver hitta personer med engagemang som kan hålla i och driva högtryckssponingsgruppen eftersom vi i STVF har fullt upp med att sköta rörinspektionsdelarna.

Tanken är att den nya intressegruppen för spolbil ska ha ett uppstartstmöte i samband med Teknikträffen 2021. Är du intresserad eller känner till någon som kan vara det, går det bra att kontakta kansliet via mail kontakt@stvf.se.